Toimitusehdot

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

Tuotteiden toimitusaika on varastotuotteille 1-5 arkipäivää ja tilaustuotteille 5-8 arkipäivää. Joissakin erikois- ja tilaustuotteissa toimitusaika voi olla pidempi.

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Päijät-Hämeen siivoustukku verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse myynti@phsiivoustukku.fi tai puhelimitse 0400 353 358 (ma-pe 7.00- 15.00)

Päijät-Hämeen siivoustukku Oy ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Päijät-Hämeen siivoustukku Oy:sta riippumattomasta seikasta. Tällaiseksi ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan se, mitä Force Majeure tapauksissa on säädetty.

Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 8 arkipäivää. Toimitusaika riippuu valitusta toimitustavasta. Olemme asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli tuotteen toimitusaika pidentyy tai tuote on loppunut varastosta.

Laskulla maksettaessa käsittelemme tilauksen vasta kun maksusuoritus näkyy tilillämme.

Toimitustavat

Valitse tilausvaiheessa noudatko tuotteen myymälästämme, vai haluatko tuotteet toimitettavaksi lähimpään Postin toimipaikkaan tai kotiovellesi. Logistiikkakumppanimme on Posti.


Yli 60€ tilaukset rahtivapaasti Postin lähimpään toimipisteeseen (toimituskulut 0€)

Nouto varastomyymälästä (0€)
Noutovarastomme sijaitsee osoitteessa Hämeenlinnantie 18, 15800 Lahti.

Varmistathan ennen noutoa, että tilaus on valmis.
Pyrimme pakkaamaan tilauksen seuraavaan arkipäivään klo 15 mennessä.


Toimitus lähimpään postitoimipisteeseen, hinta 6,45 €    
Tilaus toimitetaan lähimpään postitoimipisteeseen, josta tilauksen voi noutaa, kun posti on toimittanut saapumisilmoituksen.

Kotiinkuljetus, hinta määräytyy painon mukaan.
Tilaus toimitetaan ilmoitettuun osoitteeseen. Tilausvaiheessa puhelinnumero pakollinen
sillä Postin henkilökunta ottaa yhteyttä paketin toimitusajankohdasta.

Arvonlisävero

Kaikki phsiivoustukku.fi -verkkokaupassa esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Maksutavat varastomyymälässä

Varastomyymälässä maksutapoina ovat käytettävissä korttimaksut yksityishenkilöille, ja lasku yrityksille.

Maksutavat verkkokaupassa

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla.

Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusilmoitus tulee tehdä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä paketissaan.

Tuotteita saa tarkastella, mutta ei käyttää. Mikäli tuotteiden arvo on alentunut asiakkaan huolimattoman käsittelyn takia, voidaan asiakkaalta periä tuotteiden arvonalennus aina tuotteiden täyteen hintaan asti sekä lisäksi palautuskulut.

Palautuksesta tulee sopia ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@phsiivoustukku.fi tai puhelimitse numeroon 0400 353 358 (ma - pe 7.00 - 15.00).

Pyydämme palauttamaan tuotteet postin asiakaspalautuksena osoitteeseen: 

Päijät-Hämeen siivoustukku Oy
Hämeenlinnantie 18
15800 Lahti

Pyydämme ilmoituksessanne ystävällisesti ilmoittamaan:

Palautuksen syyn (mikäli vioittunut tai väärä tuote)

Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)

Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).

Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme ilmoittamaan neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta joko sähköpostitse: myynti@phsiivoustukku.fi tai puhelimitse 0400 353 358 (ma-pe 7.00 - 15.00).

Pyrimme ratkaisemaan tilanteet aina asiakasta miellyttävällä tavalla. Kuluttaja-asiakkaita mahdollisissa vikatilanteissa avustaa myös kuluttajaneuvonta (http://www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta) ja viime kädessä asia on mahdollista saattaa kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi (http://www.kuluttajariita.fi).

Yhteystiedot

Päijät-Hämeen siivoustukku Oy
Hämeenlinnantie18
15800 Lahti

Puh. 0400 353 358 (ma-pe 7.00-15.00)

Sähköposti: myynti@phsiivoustukku.fi